Corona / Covid 19 regels, Taxi Den Bosch 24 uur. Geachte heer/mevrouw, Graag wil ik al onze trouwe klanten mededelen dat ook wij mee denken met het Corona . COVID-19 wij zijn gewoon aan het werk en ook Avondklokken

Gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Inmiddels heeft het coronavirus (COVID-19) een stevige invloed op het dagelijks leven. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen.

 • Om ervoor te zorgen dat Taxi Service Den Bosch een uitstekende manier van reizen blijft, nemen we de volgende maatregelen:

 • Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van voertuigen.

 • Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de RIVM.

 • Voor passagiers gelden de volgende aanvullende richtlijnen:

 • Reis alleen met de taxi, of met leden van het huishouden

 • Houd afstand tot de chauffeur

 • Stap zelf in en uit

 • Ga achterin zitten

 • Doe zelf de veiligheidsgordel om

 • Plaats bagage zelf in de kofferruimte of houd deze op schoot

 • Desinfecteer uw handen voordat u plaatsneemt in de taxi indien mogelijk.

Taxi Service Den Bosch 

Taxi Service Den Bosch is uw betrouwbare partner op het gebied van (zakelijk) taxivervoer. Zoekt u een bedrijf met snel, betrouwbaar en professioneel vervoer? Dan bent u bij Taxi Service Den Bosch aan het juiste adres.

Het bedrijf waar ‘afspraak is afspraak’ nog steeds geldt en een bedrijf waar u al uw vervoersbehoeften onder één dak heeft.

Regio Den Bosch

Taxi Service Den Bosch is gevestigd in Den Bosch, vanuit onze standplaats bedienen wij voornamelijk klanten in de regio ‘s-Hertogenbosch. Natuurlijk rijden wij ook buiten deze regio. Veilig en comfortabel reizen. Dát is taxi Service Den Bosch 

Zakelijk taxi vervoer

Zakelijk taxi vervoer is dé specialiteit van Taxi Service Den Bosch. Uw tijd is geld en die tijd moet efficiënt ingedeeld kunnen worden. Het vervoeren van personen of goederen kunt u het beste aan professionals overlaten. Taxi Service Den Bosch is zo’n professional. De zakenrelatie die naar een hotel of station moet, belangrijke documenten die vervoert moeten worden, een spoed opdracht voor een goede klant. Maar ook het vervoer van of naar een zakendiner of receptie. Al uw vervoersbehoeften bij één vaste partner.

 Taxi vervoer op maat

Vervoer op maat is waar taxi Service Den Bosch voor staat. Of het nu een eenmalige rit is of een langdurige samenwerking. Taxi Service Den Bosch is de vaste vervoerspartner van een aantal grote bedrijven in Den Bosch,Horeca Den Bosch. 

Taxi Service nodig?

Heeft u nu een taxi nodig? Of wilt u alvast een afspraak maken? Neem dan contact met ons

 Bel Nu +31644479990